Wie is yourVP

Bij YourVP is een netwerk van AV-Professionals aangesloten. Het gaat om gekwalificeerde professionals met ieder hun eigen expertise. Binnen het netwerk van YourVP bevinden zich specialisten op het gebied van onder andere:

  • Video strategie – Video marketing – Concept en script – Screenwriting – Casting – Redactie
  • Regie – Camera – Audio – Licht – Opnameleiding – Art Directie – Presentatie – Interview – Visagie
  • Edit – Animatie – Beeldredactie – Color Grading – Voice-over – Audio nabewerking

Het YourVP collectief is opgericht door Bas van Brecht. Bas is sinds 2008 aan full service video bureau 6Box Media verbonden geweest als oprichter en creatief directeur.

Met 6Box Media verzorgde hij voor klanten als Red Bull, Vodafone, Monsterboard en overheidsinstellingen als de Europese Commissie en de VO-Raad unieke en onderscheidende video content. Daarbij gaf hij leiding aan een team van 10 AV specialisten.

Bas is creatief en strategisch video specialist en weet elk communicatiedoel middels de juiste storytelling en boodschap visueel over te brengen.

Begin 2018 is vanuit het netwerk van Bas het YourVP collectief ontstaan. Een samenwerking van diverse video professionals om voor elk video vraagstuk een oplossing op maat te kunnen bieden. Het door Bas aangevoerde collectief van samenwerkende video professionals is met de aanwezige jarenlange expertise en ervaring op het gebied van video strategie, marketing, productie en publishing hét aanspreekpunt voor elk video en film vraagstuk.

Wanneer je voor YourVP kiest, kies je voor Bas en zijn netwerk van video professionals.

© yourvp.tv 2019 - Site & design by Mark